.

HOME
ACCOMMODATION
WEDDINGS
SPA
GASTRONOMY
CONCIERGE
PRESS
MYKONOS
CONTACT

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ι. Τα προσωπικά σας δεδομένα Στην GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της μυστικότητας σας. Παρακαλώ διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες για την πολιτική μυστικότητάς μας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες. Η GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE χρησιμοποιεί εξελιγμένη τεχνολογία (το πρωτόκολλο SSL), για ασφαλείς online υπηρεσίες . Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet. Επίσης κατά νομο προτιθέμεθα να ακολουθήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες σχετικές με την ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΡΗΣΗΣ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ στην ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Τα στοιχεία των χρηστών – πελατών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας ,κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών – πελατών θεωρούνται απόρρητα. Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους όπως και με το παρόν, θα ενημερώνονται από την GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE. και συναινούν και αποδέχονται την επικείμενη επεξεργασία των στοιχείων αυτών προσωπικών δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής και ευχερούς μεταξύ των μερών συναλλαγής, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι θα προσδιορίζονται συγκεκριμένα και είναι οι υπάλληλοι και προστηθέντες της εταιρείας στα πλαίσια της διεκπεραίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών. Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997 Βεβαιώνεται ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη παροχή των συγκεκριμένων υπηρεσιών. Κατά τα λοιπά η GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE.δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE. χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτήν ή συνεργαζόμενες με αυτήν επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών θα τηρούνται από την GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE. Ο πελάτης μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά εφόσον το επιθυμεί. ΙΙ. Ασφάλεια Συναλλαγών Η GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας της. Η GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE έχει υιοθετήσει διαδικασίες, οι οποίες προφυλάσσουν τα προσωπικά δεδομένα που οι χρήστες προσκομίζουν στην ιστοσελίδα της ή της παρέχουν με οποιοδήποτε άλλο μέσο. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή. Η GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE δεν πωλεί, δεν ανταλλάσσει, ή νοικιάζει τις προσωπικές πληροφορίες σας σε άλλες επιχειρήσεις, θεωρεί ότι όλες οι προσωπικές πληροφορίες των χρηστών και των πελατών πρέπει να κρατηθούν ιδιωτικές και αξίζουν την προστασία μας και σέβεται τη μυστικότητά σας . Οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες που δίνονται στην GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE. θα φυλαχτούν με την μέγιστη προσοχή και ασφάλεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν με τρόπους με τους οποίους δεν έχετε συγκατατεθεί. Είμαστε δεσμευμένοι στην προστασία της μυστικότητάς σας Επίσης και με τον παρόν γνωστοποιείται η ύπαρξη του δικαιώματος πρόσβασης και του δικαιώματος εναντίωσης του άρθρου 12 και 13 του Ν. 2472/1997 ΙΙΙ. Η συγκατάθεσή σας Με τη χρησιμοποίηση του ιστοχώρου μας, συμφωνείτε ρητά με τη συλλογή και τη χρήση αυτών των πληροφοριών από την GRECOPHILIA HOTEL BOUTIQUE. Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε την πολιτική μυστικότητάς μας, θα τοποθετήσουμε τις αλλαγές σε αυτήν την σελίδα έτσι ώστε να γνωρίζετε πάντα ποιες πληροφορίες συλλέγουμε, πώς τις χρησιμοποιούμε και κάτω από ποιες περιστάσεις τις αποκαλύπτουμε. Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.